Ανακοινώσεις / Νέα

Το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας ολοκληρώθηκε με τον Παγγορτυνιακό και τον Νικηταρά Δολιανών να είναι οι δύο ομάδες που κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική εν αντίθεση με τον Ορχομενό Λεβιδίου και τον Ηρακλή Βερβένων που υποβιβάστηκαν και από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζονται στην Β’ τοπική κατηγορία.

Παγγορτυνιακός και Νικηταράς έφτασαν στο χείλος του γκρεμού όμως έστω και την ύστατη στιγμή έσωσαν την χρονιά. Μάλιστα αποτελούν δύο ομάδες που έκαναν ουσιαστικά παρόμοιες πορείες και με βάσει τους αριθμούς από έναν καλό γυρό ενώ στο υπόλοιπο μισό αντιμετώπισαν προβλήματα έχοντας πολλά άσχημα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα: Παγγορτυνιακός - Νικηταράς: Παρόμοιες πορείες προς την παραμονή

Ολοκληρώθηκε η 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με τον Πανθυρεατικό να φτάνει και τυπικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον Ορχομενό να είναι η δεύτερη ομάδα που αποχαιρετά την κατηγορία μαζί με τον Ηρακλή Βερβένων στο «θρίλερ» της παραμονής.

Το αδιάφορο βαθμολογικά ντέρμπι της Μεγαλόπολης ανάμεσα στην Δόξα και τον Πανθυρεατικό έληξε ισόπαλο ωστόσο στα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής ο Παγγορτυνιακός πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη παραμονή στο Λεβίδι και ο Νικηταράς με τον βαθμό που πήρε κόντρα στην Φαλαισία έφτασε και αυτός στην παραμονή του. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Τεγέα επικράτησε με το Αγγλικό σκορ 5-3 του Απόλλων Τυρού ενώ με νίκες συνέχισαν το Κορακοβούνι και η ΑΕΚ Τρίπολης. Ρεπό είχε το Λεωνίδιο.

Διαβάστε περισσότερα: Α' Αρκαδίας - 26η Αγωνιστική: Τα αποτελέσματα

Ήταν ο τελευταίος αγώνας για το πρωτάθλημα της Α΄Αρκαδίας. Τα πάντα είχαν κριθεί. Η ομάδα του Άστρους έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα και η Δόξα είναι δεύτερη. Ο αγώνας δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία. Και όμως ένα τσούρμο ανεγκέφαλοι που θέλουν να λέγονται ποδοσφαιριστές, κατάφεραν να αμαυρώσουν την έννοια του αθλητισμού, αφού χωρίς κανένα λόγο μετατράπηκαν από παίκτες σε ένα εξαγριωμένο τσούρμο που ορμούσε και χτυπούσε δίχως έλεος και λογική όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Η εικόνα από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης τα δείχνει όλα. Πως ένα παιχνίδι που ήθελε λίγα λεπτά για να λήξει μετατράπηκε σε σκηνές με απίστευτη βία.

Διαβάστε περισσότερα: Σοβαρά επεισόδια στο αδιάφορο παιχνίδι Δόξας- Πανθυρεατικού (video)

Ο Ορχομενός Λεβιδίου είναι η δεύτερη ομάδα που υποβιβάζεται στη Β’ κατηγορία, αφού γνώρισε την ήττα στο Λεβίδι από τον Παγγορτυνιακό με 3-2. Στο ντέρμπι γοήτρου, Δόξα Μεγαλόπολης και Πανθυρεατικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε ένα επεισοδιακό αγώνα, ενώ πολλά τέρματα σημειώθηκαν στους υπόλοιπους αγώνες.