Ποδόσφαιρο: Προσεχείς Αγώνες

Ποδόσφαιρο: Αποτελέσματα αγώνων

Ποδόσφαιρο: Κατάταξη πρώτων

Ανακοινώσεις / Νέα

Ολοκληρώθηκε και η 24η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας και έτσι δύο στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος η αγωνία για το ποια θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Ηρακλή Βερβένων στην Β’ κατηγορία κορυφώνεται ενώ ο Πανθυρεατικός βρίσκεται μία ανάσα από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Πανθυρεατικός,  Δόξα και Βρασίες  πήραν άνετες νίκες ενώ την νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Ορχομενός κόντρα στην ΑΕΚ κάνοντας άλμα προς την παραμονή του. Αντίθετα  ο Ηρακλής που ηττήθηκε από το Λεωνίδιο γνώρισε τον υποβιβασμό μην καταφέρνοντας τελικά να σώσει την χρονιά. Τέλος στο ντέρμπι της παραμονής δεν υπήρξε νικητής μεταξύ του Παγγορτυνιακού και του Κορακοβουνίου. Ρεπό είχε η Τεγέα.

Διαβάστε περισσότερα: Α' Αρκαδίας - 24η Αγωνιστική: Τα αποτελέσματα

Οι μεγάλες εκπλήξεις μπορεί να έλειψαν από την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας όμως είχαμε νίκες με μεγάλα σκορ για τους πρωτοπόρους ενώ με αμείωτο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη της ουράς μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Πανθυρεατικός πέρασε με άνεση από την έδρα του Κορακοβουνίου όπως με τον ίδιο εύκολο τρόπο πήρε την νίκη και η Δόξα στη έδρα του Νικηταρά ενώ την νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Ορχομενός στην Μεγαλόπολη επί της Φαλαισίας παίρνοντας  βαθιά βαθμολογική ανάσα. Τέλος με νίκες συνέχισαν η ΑΕΚ Τρίπολης, το Λεωνίδιο και η Τεγέα. Ρεπό είχε ο Παγγορτυνιακός.

Διαβάστε περισσότερα: Α' Αρκαδίας - 23η Αγωνιστική: Τα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με την Δόξα να εκμεταλλεύεται το ρεπό του Πανθυρεατικού και να μειώνει την απόσταση από την κορυφή στους 6 βαθμούς ενώ η μάχη στην ουρά της βαθμολογίας είναι συγκλονιστική για τις ομάδες που προσπαθούν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η Δόξα επικράτησε των Βρασιών με 2-0, Παγγορτυνιακός και Ορχομενός πέτυχαν τις νίκες της αγωνιστικής με 5-0 και 5-1 αντίστοιχα από κόντρα στον Ηρακλή και τον Νικηταρά ενώ το τρίποντο πήρε και ο Απόλλων κόντρα στην Φαλαισία. Τέλος στις αναμετρήσεις Τεγέα-Λεωνίδιο και Κορακοβούνι-ΑΕΚ δεν υπήρξε νικητής. Ρεπό είχε ο Πανθυρεατικός.

Διαβάστε περισσότερα: Α' Αρκαδίας - 22η Αγωνιστική: Τα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε και η 21η στροφή του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας χωρίς απώλειες για τους πρωτοπόρους με την μάχη ωστόσο στην ουρά της βαθμολογίας να ανάβει και την αγωνία όσο βαδίζουμε προς το φινάλε του πρωταθλήματος να μεγαλώνει για το ποιες τελικά ομάδες καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο Πανθυρεατικός έστω και δύσκολα πέρασε από την έδρα του Ηρακλή, η Δόξα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με το Λεωνίδιο ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Παγγορτυνιακός πήρε την νίκη της αγωνιστικής και μπήκε και πάλι ‘’ζεστά’’ στο κόλπο της παραμονής. Σημαντικές νίκες σημείωσαν η Φαλαισία κόντρα στο Κορακοβούνι, η Βρασιές επί του Ορχομενού και ο Απόλλων στην έδρα του Νικηταρά. Ρεπό είχε η ΑΕΚ Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα: Α' Αρκαδίας - 21η Αγωνιστική: Τα αποτελέσματα

Μετρητής Επισκεψιμότητας

876256
Σήμερα
Χθες
Προηγούμενος μήνας
390
953
59860