Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018
Τελικές Βαθμολογίες #tennisaektripolisleaguetour1_2017

Τελικές Βαθμολογίες #tennisaektripolisleaguetour1_2017

Ανακοινώνονται απο την οργανωτική επιτροπή των αγώνων #tennisaektripolisleaguetour1_2017 οι βαθμολογίες, οπως έχουν διαμορφωθεί μετά και την πρώτη league στην κατηγορία των ανδρών και των γυναικών

Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

Με στόχο την προοπτική της ανανέωσης και της ανάδειξης νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών το τμήμα ποδοσφαίρου ΑΕΚ Τρίπολης ανακοινώνει το ξεκίνημα της συνεργασίας με τον Κώστα Καλογιαννίδη (προπονητής) και το Δημήτρη...

Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

Το Δ.Σ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, όσον αφορά το τμήμα ποδοσφαίρου, ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας με το Γιώργο Σπανάκη. Το ΔΣ εύχεται στο Γιώργο Σπανάκη, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε...

Το 1ο εσωτερικό τουρνουά του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑΕΚ Τρίπολης έγινε με μεγάλη επιτυχία

Το 1ο εσωτερικό τουρνουά του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑΕΚ Τρίπολης έγινε με μεγάλη επιτυχία

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρώτο εσωτερικό τουρνουά του τμήματος πινγκ-πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης. Πάνω από τριάντα αθλητές αγωνίστηκαν για 4 ώρες προκειμένου να αναδειχθούν οι νικητές του τουρνουά....

H ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης

H ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης

Με στόχο την Ίδρυση και Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα Ραδιομαραθώνιο Αγάπης τη Μεγάλη Τετάρτη...

 • Τελικές Βαθμολογίες #tennisaektripolisleaguetour1_2017

  Τελικές Βαθμολογίες...

  Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 10:04
 • Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

  Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

  Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 18:19
 • Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

  Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

  Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 18:11
 • Το 1ο εσωτερικό τουρνουά του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑΕΚ Τρίπολης έγινε με μεγάλη επιτυχία

  Το 1ο εσωτερικό τουρνουά του...

  Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 16:32
 • H ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης

  H ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στον...

  Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 11:50

Μια μοναδική και ξεχωριστή βραδιά...

Μια μοναδική και ξεχωριστή βραδιά για το τμήμα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης επιφύλαξε η κεντρική διοίκηση του συλλόγου. Στην ετήσια και καθιερωμένη, εδώ και πολλά χρόνια, γιορτή της, βράβευσε τους αθλητές και των τριών τμημάτων που έφεραν επιτυχίες και διακρίσεις την χρονιά που μας πέρασε. Την τιμητική τους για φέτος, από το τμήμα τένις είχαν οι δύο μικροί αθλητές του ομίλου που έφεραν τις δύο Πανελλαδικές διακρίσεις στην κατηγορία κάτω των 10 ετών την περσινή χρονιά. Τα παιδιά του Γ. Παπαδόπουλου, Νασιάκος Ιάσονας και Λαμπροπουλου Σήλια, βραβευτήκαν από την διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης για την 2η και 4η Πανελλαδική διάκριση αντίστοιχα που πέτυχαν στο Πανελλαδικό τουρνουά κάτω των 10 ετών που έγινε στην Πάτρα.

Η επιτροπή διοίκησης του ομίλου, καθώς και οι προπονητές τους συγχαίρουν και τους εύχονται για μια ακόμη φορά καλή αγωνιστική και όχι μόνο συνέχεια !!!

Βραδιά ΑΕΚ Τρίπολης

Σήμερα βράδυ (13/03/2013) η βραδιά ΑΕΚ Τρίπολης!

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε στο κέντρο διασκέδασης "Η φωλιά του κούκου" (28ης Οκτωβρίου - Τρίπολη) την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 10:30μμ σε μία βραδιά με ζωντανή μουσική, χορό και πλούσια δώρα.

Ενισχύουμε την ΑΕΚ Τρίπολης, τον αθλητισμό και τον ερασιτεχνισμό.

Ενημερωτική Ημερίδα ΑΕΚ Τρίπολης το Σάββατο στις 14 Ιουνίου

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης, δίνοντας προτεραιότητα στην ανάπτυξη ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά και στην πληροφόρηση των συμπολιτών σχετικά με θέματα υγείας και αθλητισμού για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα.

Πρόκειται για ημερίδα που γίνεται με τη συμπαράσταση και την ενεργό συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης και έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση σε ζητήματα που σχετίζονται με πρακτικές σχετικά με τη βελτίωση της άσκησης, όπως και της ορθής προετοιμασίας της. Στην εν λόγω ημερίδα συμμετέχουν επιστήμονες διάφορων ειδικοτήτων (φυσίατρος, ψυχολόγος, φυσική αγωγή).

Διαβάστε περισσότερα: Ενημερωτική Ημερίδα ΑΕΚ Τρίπολης το Σάββατο στις 14 Ιουνίου

Γενική Συνέλευση - Εκλογές

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης συνεδρίασε στις 28 Μαΐου 2014. Η συνεδρίαση είχε θέματα την προσεχή Γενική Συνέλευση- Εκλογές, ενώ έγινε και συζήτηση για το σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Γενική Συνέλευση- Εκλογές

Θα γίνουν εκλογές στις 21 Ιουνίου (Σάββατο) για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης. Οι εκλογές θα γίνουν το απόγευμα (6,00μμ-8,30μμ) στο κτίριο του ΟΕΒΑ, Καλαμών 46. Στόχος είναι η ανάδειξη νέου ΔΣ, γι’ αυτό καλούνται όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και τον ερασιτεχνισμό να προσέλθουν στις κάλπες ή/και να θέσουν υποψηφιότητα (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2710 234424).

Διαβάστε περισσότερα: Γενική Συνέλευση - Εκλογές

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου έχουμε βραδιά ψυχαγωγίας!

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης έχει ετοιμάσει για εσάς μια βραδιά ψυχαγωγίας με πλούσιες γεύσεις, με παιδικό μενού, με καλή ζωντανή μουσική και δώρα έκπληξη! Το ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦEΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 9.00μμ σας περιμένουμε στο κατάστημα «Πεινακοθήκη»  (Τέρμα Αγ Παντελεήμονα, Τρίπολη).

Ελάτε στη ζεστή ατμόσφαιρα της ΑΕΚ Τρίπολης να χορέψουμε, να χαμογελάσουμε !

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε καλώντας στα τηλέφωνα: 2710 223115, 6974 487702.

Έλα να νιώσεις πώς ειν’ η ζωή..

 

2014.02.22 Afisa

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελάτε να διασκεδάσουμε!

Σας περιμένουμε στο χορό μας το Σάββατο στις 22 Φεβρουαρίου, κέφι - διασκέδαση - χορός - δώρα - πλούσιο μενού και πάνω από όλα καλή διάθεση!

Γιορτή 2013 - Τα παιχνίδια του Super Mario 2

Ο όμιλος τέννις της ΑΕΚ Τρίπολης σας προσκαλεί όλους μικρούς και μεγάλους στην καλοκαιρινή γιορτή του ομίλου μας την Δευτέρα 17/06/2013 και ώρα 18:30 στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης.

Ποδόσφαιρο: Αποτελέσματα αγώνων

Ποδόσφαιρο: Κατάταξη πρώτων