Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018
Τελικές Βαθμολογίες #tennisaektripolisleaguetour1_2017

Τελικές Βαθμολογίες #tennisaektripolisleaguetour1_2017

Ανακοινώνονται απο την οργανωτική επιτροπή των αγώνων #tennisaektripolisleaguetour1_2017 οι βαθμολογίες, οπως έχουν διαμορφωθεί μετά και την πρώτη league στην κατηγορία των ανδρών και των γυναικών

Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

Με στόχο την προοπτική της ανανέωσης και της ανάδειξης νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών το τμήμα ποδοσφαίρου ΑΕΚ Τρίπολης ανακοινώνει το ξεκίνημα της συνεργασίας με τον Κώστα Καλογιαννίδη (προπονητής) και το Δημήτρη...

Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

Το Δ.Σ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, όσον αφορά το τμήμα ποδοσφαίρου, ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας με το Γιώργο Σπανάκη. Το ΔΣ εύχεται στο Γιώργο Σπανάκη, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε...

Το 1ο εσωτερικό τουρνουά του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑΕΚ Τρίπολης έγινε με μεγάλη επιτυχία

Το 1ο εσωτερικό τουρνουά του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑΕΚ Τρίπολης έγινε με μεγάλη επιτυχία

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρώτο εσωτερικό τουρνουά του τμήματος πινγκ-πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης. Πάνω από τριάντα αθλητές αγωνίστηκαν για 4 ώρες προκειμένου να αναδειχθούν οι νικητές του τουρνουά....

H ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης

H ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης

Με στόχο την Ίδρυση και Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα Ραδιομαραθώνιο Αγάπης τη Μεγάλη Τετάρτη...

 • Τελικές Βαθμολογίες #tennisaektripolisleaguetour1_2017

  Τελικές Βαθμολογίες...

  Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 10:04
 • Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

  Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

  Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 18:19
 • Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

  Ανακοίνωση Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης

  Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 18:11
 • Το 1ο εσωτερικό τουρνουά του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑΕΚ Τρίπολης έγινε με μεγάλη επιτυχία

  Το 1ο εσωτερικό τουρνουά του...

  Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 16:32
 • H ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης

  H ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στον...

  Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 11:50

Τελευταία Νέα

Καραναγνώστη, Κανελλάκη & Βουδούρη της ΑΕΚ Τρίπολης σάρωσαν στα Λεωνίδεια 2017

Three of a kind για την αγωνιστική μας ομάδα, η οποία σάρωσε τις διακρίσεις στην κατηγορία των γυναικών. Ποιο συγκεκριμένα τις τρείς πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι αθλήτριες του ομίλου μας στο ΛΕΩΝΙΔΕΙΑ Sparta Tennis Open 2017 που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σπάρτης.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Καραναγνώστη Μαρία και την 2η η Κανελλάκη Χρυσούλα, οι οποίες προσέφεραν ένα απολαυστικό θέαμα στον τελικό. Την 3η θέση κατέκτησε η Βουδούρη Μιλένα , η οποία βρέθηκε για μια ακόμη φορά εντός μεταλλίων.

Στα αποτελέσματα η Καραναγνώστη επικράτησε των Λεβιδιώτη, Καρτσάκη και Βουδούρη μέχρι την είσοδο της στον τελικό. Η Κανελλάκη απέκλισε διαδοχικά τις Κουλογεωργίου, Παπαηλίου, Προδρόμου και Αργυροπούλου. Τέλος η Βουδούρη για την είσοδό της στην τετράδα κέρδισε τις Τρουγκάκου και Κοντοσταθάκου.

Η διοίκηση του ομίλου και η προπονητική ομάδα των Παπαδόπουλου Χατζηγιάννη, συγχαίρουν και τις τρείς αθλήτριες του ομίλου και τους εύχονται καλή συνέχεια στα επόμενα τουρνουά που ακολουθούν.

Με επιτυχία το “Every Day - Clean Day” απο τον Όμιλό Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος γιόρτασε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης καθαρίζοντας για περισσότερο από τρείς ώρες, χώρους στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Με την δράση “Every Day -Clean Day” πάνω από 30 μέλη, ως επί το πλείστον παιδιά, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης , καθαρίζοντας τόσο τους εξωτερικούς χώρους των γηπέδων τένις, όσο και τα δύο πάρκα περιμετρικά του κολυμβητηρίου και του κλειστού γηπέδου μπάσκετ.

Σημαντική βοήθεια στην δράση “Every Day – Clean Day” προσέφεραν η  ΔΕΗΑΤ, που επισκέφτηκε με το συνεργείο καθαρισμού το ΔΑΚ Τρίπολης, καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, που διέθεσε εξοπλισμό καθαρισμού.

Από πλευράς Δήμου Τρίπολης μεγάλη ήταν η συμβολή του Προέδρου του Νομικού Προσώπου κ. Καραλή, του Αντιδημάρχου κ.  Παπαδημητρίου, και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλου . Εκτός από τους προαναφερθέντες το παρόν στην εκδήλωση “Every Day – Clean Day” έδωσε και η Αντιδήμαρχος κα. Αλιγέωρα Γαρυφαλλιά.

Η ΑΕΚ Τρίπολης και ο Όμιλος τένις θα πραγματοποιήσουν ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν, τόσο τα μέλη τους, όσο και τους πολίτες της πόλης, σε εθελοντικές εργασίες πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον των πολιτών.

Τελικές Βαθμολογίες #tennisaektripolisleaguetour1_2017

Ανακοινώνονται απο την οργανωτική επιτροπή των αγώνων #tennisaektripolisleaguetour1_2017 οι βαθμολογίες, οπως έχουν διαμορφωθεί μετά και την πρώτη league στην κατηγορία των ανδρών και των γυναικών

Διαβάστε περισσότερα: Τελικές Βαθμολογίες #tennisaektripolisleaguetour1_2017

1η η Καραναγνώστη & 3ες Κανελλάκη και Βουδούρη της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γεμάτη διακρίσεις επέστρεψε η αποστολή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης από το πρόσφατο ενωσιακό τουρνουά της Πάτρας. Μια 1η και δύο 3ες θέσεις ήταν ο απολογισμός στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16 ετών.

Την 1η θέση κατέλαβε για ένα ακόμη τουρνουά η Καραναγνώστη Μαρία και τις δύο 3ες η Κανελλάκη Χρυσούλα και η 13χρονη Βουδούρη Μιλένα.

Ήταν το τελευταίο ενωσιακό τουρνουά πριν τις σχολικές εξετάσεις των αθλητριών και πριν τα περιφερειακά open τουρνουά στους όμορους νομούς της Πελοποννήσου. Η χρονιά εξελίσσεται το ίδιο καλά, όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης και η συνέχεια αναμένεται πολύ θερμή.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες μας τις αθλήτριες και καλή συνέχεια στα επόμενα!!!

Στο Tennis Camp επίλεκτων αθλητών της ΣΤ Ένωσης ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης Γιώργος Παπαδόπουλος

Η Στ΄Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου συνεχίζοντας τον θεσμό των Camps, διοργανώνει και φέτος από 25 έως 30 Αυγούστου 2017, στις εγκαταστάσεις του OLYMPIA RIVIERA RESORT, Tennis Camp για τους επίλεκτους αθλητές της Ένωσης.

Με αυτό τον τρόπο η Ένωση ανταμείβει τους καλύτερους αθλητές της προσφέροντας τους ευκαιρία να αθληθούν, να διασκεδάσουν και να αναπτύξουν κοινωνικές σχέσεις με τους συναθλητές τους.

Σε αυτή την προσπάθεια της ΣΤ Ένωσης θα προσφέρει τις γνώσεις του στους επίλεκτος αθλητές της Ένωσης, για ακόμη μια χρονιά, ο tutor της Ένωσης, της Ομοσπονδίας και προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί θερμά την ΣΤ ΄Ενωση για την επιλογή του προπονητή της  στο  Tennis Camp και δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ΣΤ Ένωσης για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια και σε ότι της ζητηθεί.

1ος ο Ζωγραφάκης της ΑΕΚ Τρίπολης στην Ρόδο - ITF Seniors

Συνεχίζονται οι αγωνιστικές επιτυχίες για τους αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης και για τον Ζωγραφάκη Δαβίδ , πιο συγκεκριμένα.  Στο τουρνουά της ITF Seniors που έλαβε χώρα στην Ρόδο ο Δαβίδ κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία 35+.

Στα αποτελέσματα του τουρνουά σε 16άρι ταμπλό ο αθλητής του ομίλου μας πέρασε και τους τρείς γύρους του ταμπλό νικηφόρα ανεβαίνοντας και άλλο στην βαθμολογία της ITF. Στον τελικό αντίπαλος του Ζωγραφάκη ήταν ο Μαρινάκης του οποίου και επικράτησε με 2-0 σετ.

Πολλά συγχαρητήρια για τον αθλητής μας Ζωγραφάκη Δαβίδ, τόσο από την διοίκηση, όσο και από την προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Καλή συνέχεια Δαβίδ στους επόμενους αγωνιστικούς σου στόχους.

Ποδόσφαιρο: Αποτελέσματα αγώνων

Ποδόσφαιρο: Κατάταξη πρώτων